Web Design

Shërbimet tona të dizajnit të uebit janë të përqendruara në krijimin e faqeve të internetit tërheqëse vizualisht, miqësore për përdoruesit dhe të përgjegjshme që pasqyrojnë identitetin e markës së klientëve tanë. Ne përdorim tendencat dhe teknologjitë më të fundit të dizajnit për të siguruar që faqet e internetit të klientëve tanë të jenë të përditësuara dhe të dallohen nga konkurrenca.

Zhvillimi i Uebit

Shërbimet tona të zhvillimit të uebit synojnë krijimin e aplikacioneve të personalizuara, të shkallëzueshme dhe të sigurta në ueb që plotësojnë nevojat unike të klientëve tanë. Ne përdorim një sërë gjuhësh programimi dhe kornizash për të siguruar që aplikacionet në ueb të klientëve tanë të jenë të shpejta, të besueshme dhe të lehta për t'u mirëmbajtur. 

Zhvillimi i Softuerit

Shërbimet tona të zhvillimit të softuerit janë krijuar për të ndihmuar bizneset të automatizojnë proceset e tyre, të rrisin efikasitetin dhe të reduktojnë kostot. Ne zhvillojmë zgjidhje softuerike të personalizuara që janë të përshtatura për nevojat specifike të klientëve tanë, duke përfshirë aplikacionet për desktop, aplikacionet celulare dhe zgjidhjet e bazuara në renë kompjuterike.

Automatizimi IT

Shërbimet tona të automatizimit të TI-së janë të përqendruara në ndihmën e bizneseve të automatizojnë proceset e tyre të TI-së, të reduktojnë kohën e ndërprerjes dhe të rrisin efikasitetin. Ne ofrojmë një sërë zgjidhjesh automatizimi, duke përfshirë automatizimin e infrastrukturës, automatizimin e rrjetit dhe automatizimin e sigurisë.

Inteligjenca Artificiale

Shërbimet tona të inteligjencës artificiale janë krijuar për të ndihmuar bizneset të shfrytëzojnë fuqinë e AI për të përmirësuar operacionet e tyre dhe për të fituar një avantazh konkurrues. Ne ofrojmë një sërë zgjidhjesh të AI, duke përfshirë përpunimin e gjuhës natyrore, njohjen e imazheve dhe mësimin e makinerive.

Web Design                           

Shërbimet tona të dizajnit të uebit janë të përqendruara në krijimin e faqeve të internetit tërheqëse vizualisht, miqësore për përdoruesit dhe të përgjegjshme që pasqyrojnë identitetin e markës së klientëve tanë. Ne përdorim tendencat dhe teknologjitë më të fundit të dizajnit për të siguruar që faqet e internetit të klientëve tanë të jenë të përditësuara dhe të dallohen nga konkurrenca.

Zhvillimi i Uebit                      

Shërbimet tona të zhvillimit të uebit synojnë krijimin e aplikacioneve të personalizuara, të shkallëzueshme dhe të sigurta në ueb që plotësojnë nevojat unike të klientëve tanë. Ne përdorim një shumëllojshmëri gjuhësh programimi dhe kornizash për të siguruar që aplikacionet në ueb të klientëve tanë të jenë të shpejta, të besueshme dhe të lehta për t'u mirëmbajtur. 

Zhvillimi i Softuerit

Shërbimet tona të zhvillimit të softuerit janë krijuar për të ndihmuar bizneset të automatizojnë proceset e tyre, të rrisin efikasitetin dhe të reduktojnë kostot. Ne zhvillojmë zgjidhje softuerike të personalizuara që janë të përshtatura për nevojat specifike të klientëve tanë, duke përfshirë aplikacione për desktop, aplikacione celulare dhe zgjidhje të bazuara në cloud.

Automatizimi IT

Shërbimet tona të automatizimit të TI-së janë të përqendruara në ndihmën e bizneseve të automatizojnë proceset e tyre të TI-së, të reduktojnë kohën e ndërprerjes dhe të rrisin efikasitetin. Ne ofrojmë një sërë zgjidhjesh automatizimi, duke përfshirë automatizimin e infrastrukturës, automatizimin e rrjetit dhe automatizimin e sigurisë.

Inteligjenca Artificiale

Shërbimet tona të inteligjencës artificiale janë krijuar për të ndihmuar bizneset të shfrytëzojnë fuqinë e AI për të përmirësuar operacionet e tyre dhe për të fituar një avantazh konkurrues. Ne ofrojmë një sërë zgjidhjesh të AI, duke përfshirë përpunimin e gjuhës natyrore, njohjen e imazheve dhe mësimin e makinerive.

Veçoritë

Ne ofrojmë zgjidhje në kohë reale.

Në Code Kosova, ne jemi të përkushtuar të ofrojmë zgjidhje të jashtëzakonshme teknologjike që fuqizojnë bizneset e klientëve tanë. Ne punojmë ngushtë me klientët tanë për të kuptuar nevojat e tyre unike dhe për të zhvilluar zgjidhje të personalizuara që i ndihmojnë ata të arrijnë qëllimet e tyre. Na kontaktoni sot për të mësuar më shumë se si mund ta ndihmojmë biznesin tuaj të rritet.

Veçoritë

Ne ofrojmë zgjidhje në kohë reale.

Në Code Kosova, ne jemi të përkushtuar të ofrojmë zgjidhje të jashtëzakonshme teknologjike që fuqizojnë bizneset e klientëve tanë. Ne punojmë ngushtë me klientët tanë për të kuptuar nevojat e tyre unike dhe për të zhvilluar zgjidhje të personalizuara që i ndihmojnë ata të arrijnë qëllimet e tyre. Na kontaktoni sot për të mësuar më shumë se si mund ta ndihmojmë biznesin tuaj të rritet.