Gallery
Gallery
Shërbimet

Çfarë bëjmë ne

Web Design

Ekipi ynë i stilistëve dhe zhvilluesve të aftë punojnë së bashku për të krijuar faqe interneti vizualisht mahnitëse që janë të optimizuara për përvojën e përdoruesit dhe renditjen e motorëve të kërkimit.

Zhvillimi i Uebit

Ne jemi të specializuar në zhvillimin e aplikacioneve të personalizuara në ueb që plotësojnë nevojat specifike të klientëve tanë. Zgjidhjet tona janë të shkallëzueshme, të sigurta dhe të dizajnuara për të përmirësuar produktivitetin e biznesit.

Zhvillimi i Softuerit

Ekipi ynë i zhvilluesve me përvojë mund të krijojë zgjidhje softuerike të personalizuara që janë të përshtatura për të përmbushur nevojat unike të biznesit tuaj. Ne ofrojmë shërbime të zhvillimit të softuerit me cikël të plotë, nga dizajni deri te vendosja.

Automatizimi IT

Ne ndihmojmë bizneset të përmirësojnë operacionet e tyre përmes automatizimit. Shërbimet tona të automatizimit të TI përfshijnë mirëmbajtjen e serverit, rezervimin e të dhënave dhe përditësimet e softuerit, të gjitha të dizajnuara për të ulur kostot dhe për të përmirësuar produktivitetin.

Inteligjenca Artificiale

Ne i ndihmojmë bizneset të përdorin fuqinë e AI për të marrë vendime më të mira dhe për të përmirësuar përvojat e klientëve. Zgjidhjet tona të AI përfshijnë përpunimin e gjuhës natyrore, vizionin kompjuterik dhe mësimin e makinerive.

Counter

Fuqizimi i biznesit tuaj me zgjidhje të jashtëzakonshme të teknologjisë: Përkushtimi i "Code Kosova"

Në Code Kosova, ne jemi të përkushtuar të ofrojmë zgjidhje të jashtëzakonshme teknologjike që fuqizojnë bizneset e klientëve tanë. Ne përpiqemi të krijojmë zgjidhje inovative, të personalizuara që adresojnë nevojat unike të secilit prej klientëve tanë. Ekipi ynë përbëhet nga profesionistë me përvojë, të cilët janë të apasionuar pas punës së tyre dhe të përkushtuar për të garantuar suksesin e klientëve tanë.

Ekipi

Ekspertiza jonë

Themelues

Miranda H. Halim

Mos dilni nga pika e majtë dhe vlerësoni tendencat e teknologjisë dhe inovacionit

Developer

Miranda H. Halim

Mos dilni nga pika e majtë dhe vlerësoni tendencat e teknologjisë dhe inovacionit

Themelues

Miranda H. Halim

Mos dilni nga pika e majtë dhe vlerësoni tendencat e teknologjisë dhe inovacionit

Dizajneri

Miranda H. Halim

Mos dilni nga pika e majtë dhe vlerësoni tendencat e teknologjisë dhe inovacionit

Vështrime

Furnizimet e lajmeve

Ky përkufizim mund të ngatërrohet më tej nga fakti

Ky përkufizim mund të ngatërrohet më tej nga fakti se ka role të tjera të menduara ndonjëherë.

Kompleksiteti i përditësimit mujor të zhvillimit të uebit ka përfunduar

Ky përkufizim mund të ngatërrohet më tej nga fakti se ka role të tjera të menduara ndonjëherë.

Ky përkufizim mund të ngatërrohet më tej nga fakti

Ky përkufizim mund të ngatërrohet më tej nga fakti se ka role të tjera të menduara ndonjëherë.