Ofrimi i zgjidhjeve inovative për bizneset e të gjitha madhësive

Code Kosova - Partneri juaj në zhvillimin e softuerit


  Çfarë bëjmë ne

  Në Code Kosova, ne ofrojmë një sërë shërbimesh duke përfshirë Dizajn dhe Zhvillim të Ueb-it, Zhvillimin e Softuerit, Automatizimin e TI-së dhe Inteligjencën Artificiale. Ne jemi të përkushtuar të ofrojmë zgjidhje inovative që plotësojnë nevojat unike të secilit prej klientëve tanë.

  Web Design

  Shërbimi ynë i dizajnit të uebit ofron faqe interneti mahnitëse, të përgjegjshme që janë krijuar për të angazhuar audiencën tuaj dhe për të rritur konvertimet. Ne punojmë me një sërë platformash dhe mund të krijojmë një faqe interneti që plotëson nevojat tuaja unike.

  Zhvillimi i Web-it dhe aplikacioneve

  Shërbimi ynë i zhvillimit të uebit dhe softuerit ofron zgjidhje të personalizuara që plotësojnë nevojat unike të biznesit tuaj. Ne jemi të specializuar në krijimin e aplikacioneve në ueb dhe celular, CRM-ve dhe softuerëve të ndërmarrjeve që thjeshtojnë operacionet e biznesit tuaj.

  Automatizimi i IT & Inteligjenca Artificiale

  Automatizoni mirëmbajtjen e serverit, rezervimin e të dhënave, përditësimet e softuerit dhe përdorni zgjidhjet e AI si përpunimi i gjuhës natyrore, vizioni kompjuterik dhe mësimi i makinerive për të përmirësuar përvojën e klientit me shërbimet tona të automatizimit të IT dhe inteligjencës artificiale.

  Rreth Nesh

  Zgjidhje inovative softuerike për biznesin tuaj

  Në Code Kosova, ne jemi të përkushtuar që t'u ofrojmë klientëve tanë shërbime të zhvillimit të softuerit më cilësor. Ekipi ynë me përvojë i profesionistëve është i apasionuar pas punës së tyre dhe i përkushtuar për të garantuar suksesin e klientëve tanë.

  Ky Specializim mbulon konceptet dhe mjetet që do t'ju nevojiten në të gjithë tubacionin e shkencës së të dhënave

  Misioni ynë në Code Kosova është të ofrojmë zgjidhje inovative të zhvillimit të softuerit që ndihmojnë bizneset e të gjitha madhësive të arrijnë qëllimet e tyre. Ne jemi të përkushtuar për të ofruar produkte të cilësisë më të lartë dhe shërbime të jashtëzakonshme për klientët tanë.

  Vizioni ynë në Code Kosova është të jemi ofrues kryesor i shërbimeve të zhvillimit të softuerit në industri. Ne përpiqemi të qëndrojmë përpara kurbës duke vazhduar me tendencat më të fundit të teknologjisë dhe duke u ofruar klientëve tanë zgjidhje të fundit që plotësojnë nevojat e tyre unike.

  Në Code Kosova, ne vlerësojmë integritetin, përsosmërinë dhe bashkëpunimin. Ne besojmë në ndërtimin e marrëdhënieve të forta me klientët tanë dhe duke punuar së bashku si një ekip për të arritur qëllimet e tyre. Ne jemi të përkushtuar për të ofruar shërbime të jashtëzakonshme, duke i qëndruar besnikë fjalës sonë dhe gjithmonë duke u përpjekur për përsosmëri në çdo gjë që bëjmë.

  14

  Vite eksperience

  10

  Anëtar Ekipi

  114

  Merrni shpërblime

  1 K

  Projektet e Realizuara
  Procesi

  Si Funksionon

  01

  Mbledhja e Kërkesave

  Ne punojmë me ju për të kuptuar kërkesat e biznesit dhe projektit tuaj.

  02

  Projektimi dhe Zhvillimi

  Ekipi ynë harton, zhvillon dhe teston zgjidhjen për t'u siguruar që ajo plotëson nevojat tuaja.

  03

  Testimi dhe Dorëzimi

  Ne vendosim zgjidhjen dhe ofrojmë mbështetje të vazhdueshme për të siguruar suksesin e saj.

  01

  Mbledhja e Kërkesave

  Ne punojmë me ju për të kuptuar kërkesat e biznesit dhe projektit tuaj.

  03

  Testimi dhe Dorëzimi

  Ne vendosim zgjidhjen dhe ofrojmë mbështetje të vazhdueshme për të siguruar suksesin e saj.

  02

  Projektimi dhe Zhvillimi

  Ekipi ynë harton, zhvillon dhe teston zgjidhjen për t'u siguruar që ajo plotëson nevojat tuaja.

  Industritë

  Industritë që ne po i transformojmë me zgjidhjet tona të mrekullueshme

  Transporti dhe Logjistika: Ne transformojmë industrinë e transportit dhe logjistikës duke ofruar zgjidhje softuerike të personalizuara që thjeshtojnë operacionet, rrisin efikasitetin dhe përmirësojnë kënaqësinë e klientit. Shërbimet tona përfshijnë automatizimin e TI-së për të optimizuar menaxhimin e zinxhirit të furnizimit, zgjidhjet e AI për mirëmbajtjen parashikuese dhe optimizimin e rrugës, dhe zhvillimin e uebit për portalet që përballen me klientët.

  Media & Entertainment: Ne ndihmojmë bizneset e medias dhe argëtimit të dalin në një treg të mbushur me njerëz duke zhvilluar uebsajte tërheqëse dhe zgjidhje softuerike. Ekipi ynë ka përvojë në ndërtimin e sistemeve të menaxhimit të përmbajtjes, platformave të transmetimit të videove dhe faqeve të tregtisë elektronike që nxisin angazhimin dhe të ardhurat. Ne ofrojmë gjithashtu zgjidhje AI për të analizuar sjelljen e audiencës dhe për të optimizuar shpërndarjen e përmbajtjes.

  Udhëtimi dhe destinacionet: Ne transformojmë industrinë e udhëtimeve dhe destinacioneve duke krijuar faqe interneti të bukura, të përgjegjshme dhe zgjidhje softuerike që përmirësojnë përvojën e klientit. Shërbimet tona përfshijnë dizajnin dhe zhvillimin e uebit, sisteme rezervimesh me porosi dhe chatbot të mbështetur nga AI që ofrojnë rekomandime dhe mbështetje të personalizuar.

  Financiare dhe Bankare: Ne ofrojmë zgjidhje softuerike të personalizuara për industrinë financiare dhe bankare që ndihmojnë bizneset të menaxhojnë operacionet e tyre në mënyrë më efikase dhe efektive. Shërbimet tona përfshijnë sisteme CRM, porta të sigurta pagesash dhe softuer për zbulimin e mashtrimit. Ne ofrojmë gjithashtu shërbime të automatizimit të IT për të ndihmuar bizneset të ulin kostot dhe të përmirësojnë produktivitetin.

  Kujdesi Shëndetësor dhe Mjekësia: Ne transformojmë industrinë e kujdesit shëndetësor dhe mjekësisë duke ofruar zgjidhje softuerike që përmirësojnë rezultatet e pacientëve dhe thjeshtojnë operacionet e kujdesit shëndetësor. Shërbimet tona përfshijnë zhvillimin e ueb-it dhe softuerit për të dhënat elektronike të shëndetit, zgjidhjet e telemjekësisë dhe diagnostifikimin e fuqizuar nga AI.

  Reklamim & Marketing Dixhital: Për bizneset në industrinë e reklamave dhe marketingut dixhital, është e rëndësishme të keni fushata inovative dhe tërheqëse që tërheqin vëmendjen e audiencës tuaj. Shërbimet tona të dizajnit dhe zhvillimit të uebit i ndihmojnë bizneset të krijojnë faqe interneti vizualisht mahnitëse dhe miqësore për përdoruesit që nxisin angazhimin dhe konvertimet. Ne ofrojmë gjithashtu zgjidhje të personalizuara të zhvillimit të softuerit që mund t'i ndihmojnë bizneset të automatizojnë procese të tilla si analiza e të dhënave, profilizimi i klientëve dhe menaxhimi i fushatës.

  Rast studimi

  Ne ofrojmë zgjidhje

  Miranda H. Halim

  Artikulli synon të ndihmojë në përcaktimin e rolit të shkencëtarit të të dhënave, duke përfshirë tipike aftësitë, kualifikimet, arsimimi, përvoja dhe përgjegjësitë.

  Miranda H. Halim

  Themeluesi ose Mairala Co.
  Miranda H. Halim

  Artikulli synon të ndihmojë në përcaktimin e rolit të shkencëtarit të të dhënave, duke përfshirë tipike aftësitë, kualifikimet, arsimimi, përvoja dhe përgjegjësitë.

  Miranda H. Halim

  Themeluesi ose Mairala Co.
  Miranda H. Halim
  Vështrime

  Furnizimet e lajmeve

  Ky përkufizim mund të ngatërrohet më tej nga fakti

  Ky përkufizim mund të ngatërrohet më tej nga fakti se ka role të tjera të menduara ndonjëherë.

  Kompleksiteti i përditësimit mujor të zhvillimit të uebit ka përfunduar

  Ky përkufizim mund të ngatërrohet më tej nga fakti se ka role të tjera të menduara ndonjëherë.

  Ky përkufizim mund të ngatërrohet më tej nga fakti

  Ky përkufizim mund të ngatërrohet më tej nga fakti se ka role të tjera të menduara ndonjëherë.

  Kontaktoni

  Merrni një kuotë falas
   Të interesuar për shërbimet tona?

   Keni pyetje se si mund ta ndihmojmë biznesin tuaj?

   Na kontaktoni duke përdorur formularin e mëposhtëm dhe një nga profesionistët tanë me përvojë do t'ju kontaktojë së shpejti.

   Mezi presim të dëgjojmë nga ju!

   Të interesuar për shërbimet tona?

   Keni pyetje se si mund ta ndihmojmë biznesin tuaj?

   Na kontaktoni duke përdorur formularin e mëposhtëm dhe një nga profesionistët tanë me përvojë do t'ju kontaktojë së shpejti.

   Mezi presim të dëgjojmë nga ju!

   Kontaktoni

   Merrni një kuotë falas